Anbefaling – Beauty By Helle Ryttergaard

For noget tid siden blev jeg kontaktet af Helle fra Beauty By Helle Ryttergaard i Karlslunde, om jeg ikke havde lyst til at komme forbi hendes klinik til en lille snak og prøve en ansigtbehandling.
Det var nok en af de nemmeste beslutninger jeg nogensinde har taget, og jeg så i den grad frem til at gøre noget godt for MIG for første gang i meget lang tid, og efter at have skrevet et stort JA til Helle, skyndte jeg mig ind på hendes hjemmeside og bestilte en tid 🙂

Beauty by 1

Beauty By ligger i Ræveholmscentret i Karlslunde, men man skal ikke lade sig snyde af den kedelige grå bygning som klinikken ligger i, for det er en sand lille oase, der er simpelt hen så lækkert, og alle tanker bliver ledt hen på spa og afslapning fra det øjeblik man træder ind i lokalet.

Udvalget ligner mange andre klinikker med ansigtsbehandlinger, permanent make-up, eyelash extensions, lash lift og pedicure m/u shellac, men Helle har haft sin egen klinik siden hun blev uddannet som kosmetolog i 2003, og der bliver lagt stor vægt på kvaliteten af behandlingerne og 100% fokus på én kunde af gangen, og man går derfra med en VIP følelse.
Derudover samarbejder Beauty By med Svaneklinik Lyngby – klinik for kræftramte kvinder omkring permanent make-up. Der er også teenager events, hvor der hudpleje står øverst på dagsordenen, noget som mit teenage jeg i hvert fald gerne ville have deltaget i 🙂

Beauty by 3 Beauty by 2

Jeg følte mig i hvert fald i meget gode hænder, da jeg ankom hos Beauty By til min aftale. Jeg blev tilbudt lidt forfriskninger, mens jeg skulle udfylde et spørgeskema, hvor der blev spurgt ind til forventninger og tidligere erfaringer.
Da jeg er en fuldkommen nybegynder på ansigtspleje området, hvis vi ikke medregner min trofaste nivea creme, satte jeg et stort fedt kryds ved at jeg ønskede vejledning og gode råd, og så kunne vi ellers komme i gang med behandlingen 🙂

Beauty by 4

Jeg havde bestilt en Aroma essential ansigtsbehandling fra Declêor, og blev forkælet med rygmassage, peeling og rens. Alt i mens jeg fik kyndig vejledning omkring min hud og hvordan jeg bedste kan behandle den, og ja hvad det lige er peeling er og forskellen på en peeling og en dybderens, jeg sagde jo at jeg var/er nybegynder, men det var præcis det jeg havde brug for 🙂
Behandlingen blev sluttet af med ansigtsmassage og en fugtighedsgivende maske, der skulle ligge i 10 min, mens jeg bare slappede af.
Jeg faldt muligvis i søvn mens jeg lå med ansigtsmasken, for jeg var fuldkommen afslappet, men det var fantastisk. Mens jeg sundede mig ovenpå en lille powernap blev der serveret lidt vand, nødder og en chokolade, som jeg tog med hjem til min mand, så han også blev lidt forkælet 🙂

Mit besøg hos Beauty By Helle Ryttergaard er helt klart noget af det bedste jeg har gjort for mig selv i år, og jeg ved allerede nu hvad der fremover skal stå på Mors dags ønskesedlen i stedet for bilradio og hækkeklipper.
Jeg endte også med at investere i et Declêor rejsesæt, der indeholdte flere af de produkter, som blev brugt i min ansigtsbehandling, så jeg er nu den stolte ejer af både en dagcreme og en natcreme, nu skal jeg bare huske at bruge det 😉

Derudover overvejer jeg meget seriøst at bestille tid til et lash lift, for Beauty By kører med tilbud på første behandling på 25% her i oktober.
Hvis et lift ikke er nok, så er der 40% på eyelash extensions hver lørdag i oktober hos Mie, så man kan få lange smukke Bambi vipper for 675 kr 🙂

Jeg vil også anbefale at man ’liker’ Beauty By Helle Ryttergaard’s facebookside, for der er rigtig mange gode tilbud og skønhedstips 🙂

Indlægget er sponsoreret, men som sagt købte jeg selv produkterne med hjem

Skriv et svar

*