Anbefaling – Det ny Røgeri

Hjemme hos os har vi tradition for at få tapas om fredagen, men her på det sidste har vi fået fisk i stedet på chorizo og lignende, og det bragte mig i sidste uge en tur forbi Det ny Røgeri i Mosede Havn 😊

Jeg skulle egentligt bare have haft lidt stenbiderrogn, men jeg var lidt sulten da jeg stod i butikken, og det tog lidt om sig. 

Med min søster i røret, der meget misundelig måtte lægge øre til alle bestillingerne, fik jeg bestilt friske rejer, kammuslinger, lækkert brød, røget laksesalat, blinis og ikke mindst stenbiderrogn, man skal ikke handle når man er sulten 😉Der er så mange lækre ting i Det ny Røgeri, og det var kun med hjælp fra ekspedienterne at jeg fik stoppet mig selv i tide, for vi var trods alt kun to der skulle forkæles denne aften 😜


Jeg kan kun anbefale en tur forbi Det ny Røgeri, men vil måske anbefale at tage turen derhen på en ikke tom mave, det er nok lidt billigere 😉❤️👍

Skriv et svar

*