Anbefaling: Krummelurens i Greve Landsby

En dag jeg surfede diverse salgsgrupper i Greve faldt jeg over de fineste beton nisser som jeg måtte eje, så jeg skrev fluks til ejerne, der svarede at hun ville åbne en butik i Greve Landsby ganske kort tid efter 😊

Så jeg tog ungerne under armen og tog på shoppingtur i den smukke gamle lade hvor Krummelurens holder til 😍

 

Lotte og vist også familien støber selv figurerne og her er alt mellem himmel og jord både til udendørs og indendørs. 

Nu er julen lige om døren og julepynten er så småt flyttet ind, men der er også de mere klassiske figurer når det kommer til havepynt 😊


Jeg faldt selv for nogle græskar der passede så fint til Halloween, selvom jeg nu tror de får lov at blive året rundt, en grankogle, et juletræ, en super sød nisse og så fik Trutten lov at vælge 5 små hjerter til sit værelse ❤️

Priserne er virkelig gode og der er noget for enhver pengepung 😊

 

Mine fine græskar i min have 😊

Og den fine kogle i den flotteste rust farve 😍

 

Krummelurens har adresse på Michael Gjøes Vej 9, og man kan parkere foran laden.
Butikken er åben hver tirsdag kl 17-19, torsdag kl 17-19 og lørdag kl 10-13.

 

Alle billeder er taget af Trutten, og indlægget er IKKE sponsoreret, jeg gik bare lidt amok i beton 😜

Skriv et svar

*