Anbefaling – SMAG’s 2 personers take away dinner

Igår trængte de voksne i Solskinshuset til lidt forkælelse, men vi gad ikke lave den helt store menu, så vi skyndte os at ringe til SMAG og bestilte deres weekend take-away med ribeye, pommes rösti, bagte gulerødder, salat og timian glace til 325kr for 2 personer 🙂

Mit allerførste indtryk, da min mand kom hjem med menuen, var hmmmm. Pommes rösti var lille (men tung), salat forsvandt næsten i den store beholder, og ja min forventning sank en smule prisen taget i betragtning. SHAME ON ME…

Da jeg først fik anrettet maden på tallerknen kan jeg kun sige at man aldrig skal dømme en bog på omslaget, eller en salat på dens beholder 😉
Der var RIGELIGT med mad, faktisk kom salaten først på min tallerken, da jeg havde spist noget af min ribeye, for der var ikke plads ☺️

Og den ribeye… Det var det dejligste og møreste stykke kød jeg har fået længe, så lækkert. Pommes rösti som jeg dømte til at være lille, fyldte rigeligt. Timian glacen var super lækker, og passede så godt til maden. Salaten var enkelt men dejlig sprød og var virkelig lækker med pestoen. Kartoffelbrødet var også lækkert, og aiolien var blød og mild, jeg elsker dog hvidløg, så for min skyld kunne den godt have haft lidt mere bid 😉

    
Det eneste jeg savnede var en anvisning til tilberedningen af tilbehøret, hvor længe skulle röstien lunes i ovnen, og hvad med temperatur, og det samme gælder gulerødderne og glacen. 

Der var dog stege anvisninger til ribeyen, så det er svært at ødelægge den 😉
Jeg kan kun anbefale SMAG og deres weekend take-away, kvaliteten er virkelig god, og det er som at spise på restaurant derhjemme 😃

Skriv et svar

*