Bakerstreet – en rigtig god bager

Med lukningen af Bertrams, min elskede bager, er jeg jo blevet tvunget ud i at finde en ny ynglings bager i Greve, og jeg tror jeg har fundet den, ikke så overraskende for de er virkelig gode, men nu har jeg været forbi 3 gange på en måned, og det er altså en rekord 😋

Bakerstreet har vundet mit hjerte, udvalget er godt, om end traditionelt, kvaliteten er super god og det er bestemt turen værd til Karlslunde. Og Bakerstreet har et godt udvalgt glutenfri produkter (nu håber jeg at den er god nok denne gang) 👍🏼


Jeg har endnu ikke prøvet deres romkugler, alle ved at gode romkugler siger alt om en bager, det er på min to do liste, men hvis den også er så god som deres brød, så slår  jeg gerne vejen forbi Karlslunde og kalder dem mine nye yndlingsbagere 😜

Og så kan jeg jo kun opfordre til at de får hvid pålægschokolade i deres sortiment, det er bare skræmmende godt 😋

Skriv et svar

*