Bergs Steakhouse og Cafe – Restaurant

Hver gang jeg kører forbi Greve Strandmotel er det ligesom at blive transporteret tilbage i tiden. Jeg kan næsten forestille mig det pæne borgerskab på badeferie i Greve, I ved dengang badedragter var en heldragt og badeferier var godt for helbredet og i øvrigt kun for dem med lidt på kistebunden. Derfor synes jeg at det er umådeligt hyggeligt at Strandmotellet stadig eksisterer i bedste velgående, nu ovenpå Bergs Steakhouse og Café 🙂

Bergs

Der er nu intet gammeldags over Bergs, de serverer store saftige steaks, brunch og caféburgere og så smager det godt 🙂
Man kan sidde både inde og udenfor, og der er delt op i mellem restaurant og café, selvom det er i samme rum. Dog synes jeg ikke caféen er så hyggelig som restauranten, men så må jeg jo bare bestille steaks i stedet for burger, og det er jo heller ikke helt dumt 😉
Der er brunch hver weekend fra kl 11-14, og i hverdagene kan man få en brunchtallerken serveret i samme tidsrum.

Derudover er der plads til selskaber, så hvis dåben skal fejres med brunch, så er Bergs en klar mulighed 🙂

Jeg er tidligere kommet rigtig meget på Bergs især til brunch, og måske er jeg blevet lidt mere nærig med alderen, eller også er der udbuddet bare blevet større med årene, men Bergs er i den dyrere ende, og det er jo ingen skam hvis kvaliteten følger med, men for os har det betydet at vi er gået udenom Bergs de sidste par år.
Derfor er jeg meget interesseret i at høre jeres mening om Bergs, og om vi skal genoptage bekendtskabet. Så hvad er jeres erfaringer, del gerne i kommentarfeltet 🙂

Skriv et svar

*