Det Gamle Røgeri – Restaurant

Det gamle røgeri ved Mosede havn står for mig som en af de absolut bedste spisesteder i Greve, maden er fantastisk og vin udvalget ligeså 🙂

Det Gamle Røgeri 1 
 Prisniveauet gjorde dog at det ikke lige var stedet vi besøgte i hverdagen, selvom prisniveau er helt ok i fht. kvaliteten, men vi gemte røgeriet til der skulle fejres noget.
Men nu har de lanceret deres klassiske retter, og det lyder intet mindre end genialt. Man får to retter for 200 kr af en fastlagt menu, der skifter hver uge, hver mandag-torsdag og søndag, med andre ord er der ikke de klassiske retter fredag og lørdag 😉
De klassiske retter kan være boeuf-bernaise med sprøde fritter og vanilieparfait med hindbær, altså kl er 7.20 om morgenen og mine tænder løber i vand allerede 🙂

Det Gamle Røgeri 2

Derud over er holder røgeriet rigtig mange events, og det er nok mest for voksne når vi snakker gastronomisk ølaften (med Hornbeer og 3 retters menu) eller winemakers dinner, begge dele noget jeg længe har overvejet seriøst, så hvis de lige arrangerede babypasning samtidigt, så var jeg på 🙂

Det er ved at være et godt stykke tid siden jeg besøgte røgeriet sidst, men jeg har endnu ikke hørt noget dårligt om dem, hvorfor jeg ikke er bange for at smide min anbefaling deres vej, og så savler jeg jævnligt over deres klassiske retter, når de bliver annonceret på deres facebookside, som jeg anbefaler at man følger 🙂

Hvad er jeres erfaringer med Det Gamle Røgeri, del dem gerne i indlægget, og især hvis I har været til nogle af deres events 🙂

Det Gamle Røgeri

Billederne er taget fra Det Gamle Røgeri’s facebookside

Skriv et svar

*