Det Sker i weekenden og Fødselsdag hos My Coffee Shop

Denne weekend bliver et hit, det ved jeg bare, det er nemlig første gang i 9 dage jeg ikke har hovedpine ❤

Så det skal da fejres, og det vil jeg gøre ved at fejre nogen andre, nemlig My Coffee Shop, der fylder år og byder på smagsprøver og konkurrencer, så der er bestemt god grund til at kigge forbi Hundige Strandvej 212 i dage mellem kl 11-15 😁🇩🇰🇩🇰🇩🇰

 Billedet er taget fra My Coffee Shops facebookside

 

Derudover er der nogle højbed der ikke laver sig selv, og dem der følger mig på Instagram vil se at trampolinen blev sat op af undertegnede igår 💪 og blev testet indtil Trutten blev sur og smed mig væk, bare fordi jeg kun ville hoppe alene 😜

 

Jeg har desværre ikke fundet så mange andre aktiviteter i Greve, så måske tager vi ned og kigger til campingvognen på Marielyst Familiecamping i det dejlige vejr ☀️

 

Rigtig god weekend og giv mig endelig tips hvis jeg har misset noget omkring aktiviteter denne weekend 😃☀️🌷

One comment

Skriv et svar

*