Det Sker: Skovens dag, loppemarked og 1. maj fejring

I min familien er 1. maj noget helt særligt, som barn havde jeg altid fri, i gymnasietiden skulle man også en tur i fælledparken og som voksen tager jeg mine egne børn med i Greve Borgerhus for at fejre 1. maj.

Vi hører taler, spiser fælles morgenmad, og engang imellem er ballonmanden der til stor glæde for Trutten. I år bliver det lidt anderledes, da vi mistede min morfar for nogle måneder siden, og min mormor er ikke klar til at fejre 1. maj (en så vigtig dag for dem) uden ham, så istedet bringer vi 1. maj til hende, og hygger med morgenmad og sange i hendes lejlighed (stakkels naboer) 😜


Men 1. maj bliver stadig fejret som det bør sig i Greve Borgerhus fra kl 10 😊
Men i år er 1. maj lidt mere særlig, for den falder sammen med Skovens dag og årets første loppemarked på parkeringspladsen ved Greve Midtbycenter, og det har jeg glædet mig til siden august 😃


Skovens dag bliver fejret af Grevespejderne i Greve Skoven, så kig forbi, hvis I trænger til en oplevelse ude i naturen, ungerne vil sikkert elske det 😊

Det Sker: 

  • 1. maj fejring i Greve Borgerhus kl 10
  • Loppemarked kl 9-14 på parkeringspladsen ved Greve Midtby Center 
  • Skovens dag med Grevespejderne kl 10-15, mødested ved parkeringspladsen ved hundeskoven 

Skriv et svar

*