Det Sker – Weekenden d. 23-25 oktober

Jeg ved ikke med jer, men jeg elsker bare fredage og lørdage og søndage, så jeg har svært ved at få armene ned over at fredagen endelig er her efter en uge, hvor tingene bare gik alt for stærkt for os alle 4 herhjemme. Så denne weekend står i familiens tegn, og jeg har derfor ikke en eneste plan for weekenden andet end hygge, og jeg glæder mig helt vildt 🙂
Der sker ikke frygtelig meget i Greve denne weekend, men det lugter lidt af Halloween er lige rundt om hjørnet, så de to aktiviteter jeg kunne opsnuse handler begge om lige præcis Halloween, og det er jo også super hyggeligt 🙂
Hvis man nu vælger at se bort fra Halloween, så indbyder weekenden med blæs og regn til at putte under et tæppe med en kop varm kakao i hånden og måske en god bog eller hækletøjet (jeps, jeg er en af dem der hækler), så mangler jeg bare en pejs 😉

Rigtig god weekend til jer alle derude, og hvis I har lyst må I meget gerne byde ind med aktiviteter til blæs og regn 🙂

Aktiviteter:
– Eventyrlig uhygge med Eventyrridder og alle modige børn på
Greve Bibliotek d. 24. oktober kl 10-14, gratis
– Halloweeeeen i Børneværkstedet på Cafétorvet i Waves d. 25.
oktober

Butikker:
– Torvedage i Waves med Name It, Mappstore, !Solid,
B. Glamorous og Noa Noa på Centertorvet i Waves d. 22-25.
oktober
– Event i Hvidtfeldt og hør om bæredygtige smykker i Hvidtfeldt
d. 23. oktober kl 16-18

Skriv et svar

*