Dit & Mit – til børn

Ja, nu skriver jeg om loppefund igen, men det her er et helt fantastisk tip, synes jeg selv 🙂

 

I Karlslunde er der nemlig åbnet Dit & Mit til børn, en butik fyldt med fantastiske loppefund til børn. Konceptet er ligesom loppereolen eller Superloppen, hvor man lejer en reol i en uge eller mere, og så ellers fylder reolen med legetøj, sko, tøj og hvad man nu ellers har liggende, der ikke bliver brugt længere.
Tingene har faste priser, fastsat af sælger, og man kan ikke prutte om prisen, til gengæld  synes jeg generelt at priserne er rigtig gode 🙂

Billedet er taget fra Dit & Mit til børn’s facebookside

 

Jeg har, ikke overraskende, været forbi Dit & Mit til børn flere gange, både da de åbnede, og senere og jeg er endnu ikke gået tomhændet derfra. Kvaliteten er super god, butikken er velindrettet og der er gjort meget ud af at det hele skal se pænt ud, og så er der et legeområde til de små, mens man shopper 🙂

Der er både tøj til de helt små samt masser af udstyr, men også til de lidt større. Trutten er efterhånden 7,5 år, og det er meget sjældent jeg har fundet pænt tøj til hende brugt, men i Karlslunde har jeg bl.a. fået 4 par Pompdeluxe bukser til 120 kr, og hun elsker sine nye seje bukser.
Bøffen bruger str 104, en populær størrelse, og jeg er ikke den eneste der jager den størrelse, så her har jeg stadig til gode at finde bukser i hvert fald 🙂

En sidste super lækker ting er at mange af sælgerne skriver på reolen hvilke størrelser de har til salg, og det gør mig altså lidt glad, især når udvalget er så stort, så jeg ikke skal kigge ALT igennem 😉


Billedet er taget fra Dit & Mit til børn’s facebookside

 

Har I været forbi Dit & Mit til børn i Karlslunde, og hvad synes I?

One comment

Skriv et svar

*