En aften med upcykling og bobler

I tirsdags troppede jeg op på Greve Bibliotek med to store Ikea poser fyldt med tøj fra vores skabe herhjemme, og jeg var rimelig spændt på at se hvem der dukkede op til arrangementet og hvor mange.  
Jeg kom dog selv en time efter de åbnede dørene, og desværre var jeg den sidste der kom forbi, men der havde dog været en del lige da de åbnede.
Men jeg fik pakket alt tøjet ud og lagt i de rette bunker, og fik kigget mig omkring.  
Der var vel 7-8 tilbage inkl. arrangørerne og repræsentanter fra Stof2000, der kunne fortælle om hvordan man kunne give tøjet nyt liv.  

  
Det var et super hyggelig arrangement, og jeg kigger helt klart forbi en anden gang, men det var da lidt ærgerligt at der ikke kom flere, eller rettere at de var så hurtigt ude af døren igen 🙂
Det kunne også være super fedt, hvis man næste år har nogle eksempler på upcykling stående frem på giner, så man kan blive inspireret, især hvis man ikke er vant til at upcykle sit tøj 🙂

Jeg kan desværre ikke hjem med en ny garderobe, men jeg lod alt vores gamle tøj blive, så det kunne blive doneret til Venligboerne Greve, og så fik jeg tømt ud i skabet, alt i alt en super hyggelig aften 🙂

Kæmpe ros til Greve bibliotek for et godt arrangement, og jeg håber de laver et lignende arrangement snart 👍😃

Skriv et svar

*