En skræmmende anbefaling fra Solskinshuset

Solskinshuset er vores hjem, navngivet af Trutten fordi en kammerat fra børnehaven bor i chokoladehuset. Som I nok kan gætte har vi gule mursten og kammeraten har brune mursten 😉

Men lige nu sidder jeg i Solskinshuset og har koger en smule efter en meget varm morgen, som I kommer til at høre mere om i morgen, og bare lige for at smide en teaser, så kommer der en ‘hot’ konkurrence på siden i morgen 🙂

Jeg havde store planer for vores lørdag, og første del er nu i hus, for jeg droppede alt om slankekur og kørte forbi My Coffee Shop og købte summerbird halloween flødeboller og en latte til mig og min mand. Til mit forsvar er det lakrids flødeboller, to af mine absolut favorit ting.
Flødebollerne, de smager himmelsk, men jeg kan ikke anbefale at spise to i træk… Jeg har pænt meget kvalme lige nu, men det var det hele værd  🙂

Når Bøffen vågner kalder Waves og efterårsbilletten 🙂

Halloween flødeboller

Skriv et svar

*