Et besøg på Røg

For en god uge siden tog jeg min veninde under armen og smuttede en tur forbi Røg i Mosede Havn. Røg er en spise-/vinbar med kun 16 pladsen indenfor, og der er simpelt hen så hyggeligt 😄👍🏻


Jeg er kæmpe fan af social eating, så vi satte os ved langbordet og bestilte et glas bobler og et fad med charcuterie til deling. Boblerne smagte fantastisk og dem fik vi bestilt en del af. Charcuterie var til deling og helt perfekt til den lille sult, og så elsker jeg bare deres kartoffelbrød, så kort sagt er jeg ret stor fan 😄


Der var virkelig god stemning, og playlisten var et soundtrack til dengang jeg gik til Halfester i Greve Hallen og des lige, og vi havde det super sjovt i den lille vinbar.


Det er absolut ikke sidste gang vi kigger forbi Røg, og jeg kan kun anbefale en tur derhen både med veninder og kæreste/mand, men det kan være en god ide at bestille bord 😊

(Og nej, dette indlæg er ikke sponsoreret, det var en rigtig sjov aften på egen regning) 

Skriv et svar

*