Fra alle os til alle jer – julekalender

December er lige rundt om hjørnet, og jeg bruger pt min tid på at prøve at holde overblik over julemarkeder, arrangementer og andre hyggelige ting. Hvis I har nogle tips, så må I endelig skrive dem til mig, så jeg kan prøve at få og give jer det helt store overblik 🙂

Derudover pusler jeg med en julekalender til jer, og har fået kæmpe opbakning fra vores fantastiske lokale forretninger, så glæd jer til en december med masser af konkurrencer 🙂 🙂 🙂
Jeg mangler stadig at få de sidste ting på plads, men der kommer både gavekort, sandwich, vin, småkager, konfekt og behandlinger af den rare slags 🙂
Jeg glæder mig helt vildt, og ærgre mig noget over at det nok ikke etisk korrekt selv at deltage i konkurrencerne 󾍇

Så glæd jer til december 😀

Skriv et svar

*