Genbrug, Bagel og forkølelse

Jeg er syg, efterårets komme betyder også gerne forkølelsens komme for mig og de fleste andre 󾌮
Men efter en halv dag på sofaen med netflix kørende, trængte jeg til at få lidt frisk luft, og jeg skulle alligevel forbi min søde bankdame med nogle papirer. Og da jeg alligevel var i området svingede jeg forbi min ynglings genbrug Danmission på Hundige Strandvej 23, og sørme om der ikke var gevinst, big time 😀

Det sidste halv år har jeg ledt efter en porcelæn opsats, og denne gang var jeg heldig og fik den endda til halvdelen af hvad jeg havde håbet på 🙂

Bagel

På vejen tilbage stoppede jeg forbi en ny Sandwich biks, og måtte lige se udvalget og høre lidt om biksen, en bivirkning af bloggen er at ville tale med alle 🙂
BINES Sandwich og Salater ligger lige ved My Coffee Shop. Anyway, og var min bagel rigtig lækker og man fik et gratis ingefærshot med sin sandwich, og så lovede hun mig næsten at jeg er rask i morgen 🙂
Men jeg holder øje med hendes butik, for hun havde store planer 🙂

Nu kalder tæppet, sofaen og netflix igen 🙂
Gode råd til at overvinde forkølelse modtages med kyshånd 🙂

Skriv et svar

*