Hvis jeg havde efterårsferie – 1

Trutten er endnu kun 5 år, så vi holder ikke efterårsferie, i stedet er hun på besøg hos sin Moster og bliver møghamrende forkælet 🙂

Men hvis vi havde haft efterårsferie, så havde vi nok startet dagen med chocopops (det er jo ferie) og lidt Ramasjang.
Kl. 11 var vi hoppet på cyklen og taget en tur forbi Greve Museum, for som jeg har nævnt flere gange, er Trutten meget interesseret i hvordan tingene var i gamle dage, og så skulle hun prøve at slukke med en gammeldags håndslukker.
Bagefter tror jeg også hun ville synes det var sjovt at prøve at lave sin egen brandbil.

Efterårsferie 2 Efterårsferie 3

Efter museet er det frokosttid, og sørme om jeg ikke lige har lagt mærke til at Burgerhytten har lavet et frokosttilbud for burger plus tilbehør for 90 kr, så vi havde nok delt en menu, Trutten og jeg, altså pomfritterne til Trutten og burgeren til mig 😉

Efterårsferie 1

Når frokosten er indtaget ville der nok være brug for lidt hviletid, for mig altså, og en lille opfordring til fri leg eller tegning ville være på sin plads, men jeg kunne sumpe lidt i sofa med en varm kop Chai Latte Kakao, for har endnu ikke lært det med kaffe.

Når nu de har lovet et ganske udmærket vejr i dag, som i ingen regn, så ville jeg hente Bøllen og køre en tur forbi Karlsstrup Kalkgrav og gå en tur, mens vi overvejer om vi nu skulle tage og pakke rygsækken med soveposer og overnatte i shelteren der er derude (altså uden Bøllen), man er vel gammel spejder, og Trutten går til spejder hos Grevespejderne, hvor de store altid sover i shelter eller bivuak, og hun vil så gerne prøve, vi fik det bare aldrig gjort i sommers 😉

Efterårsferie 4 Efterårsferie 5
Hvis vi tog derud skulle maden selvfølgelig laves på bål, man kommer langt med lidt pølser og brød, ellers kunne maden passende være take-away fra SMAG eller Bertram’s, der begge har sørget for Boller i Karry (og desserten brownie m. vaniljecreme hos SMAG), for efter sådan en dejlig dag, gider man jo ikke hænge over gryderne, vel? 🙂

Efterårsferie 6 Efterårsferie 7

I stedet vil jeg sidde på arbejdet og slave over modeller, ikke de høje tynde slags men statistiske modeller, mens jeg glæder mig over at der i det mindste er kage i kantinen i dag 😉

Hvordan ser jeres dag ud?

Links:
https://www.facebook.com/SMAG-Det-Gamle-Røgeri-827278524036608/
https://www.facebook.com/bertrams?fref=ts

Skriv et svar

*