Indian Take-away – Restaurant – Take-away

Hvis man en dag synes man vil prøve noget lidt mere eksotisk end de sædvanlige pizzaer, når tømmermændene presser på eller man bare ikke gider at lave mad (igen), så bør man køre en tur forbi Indisk Take-away på Hundige Strandvej. Her er portionerne store og smagen er fantastisk 🙂

Indian Take-away

Der er alt hvad man kan forvente af en indisk restaurant (take-away), og især deres Tikka Masala er jeg virkelig glad for, faktisk så glad at jeg endnu har til gode at prøve noget andet, og naan med hvidløg, mmmmmm 🙂

Når man bestiller sin mad, så kan man vælge imellem 4 forskellige ’styrke’ niveauer, og jeg vil sige at medium er god stærk, men mild er mild nok til dem der ikke er til det stærke.
Til børnene er burger, fiskefilet eller kylling i karry, selvfølgelig milde nok til at det kan spises af de små 🙂

Min mand er absolut ikke til indisk mad, en lille bivirkning af 4 uger i Indien for 7 år siden, men når han ikke er hjemme, så smutter jeg hjem til min veninde og så bestiller vi indisk og smovser 🙂
Så mine varmeste anbefalinger herfra 🙂

Hvad er jeres erfaringer med Indian Take-Away, del gerne i kommentarfeltet 🙂

Skriv et svar

*