Ishuset Hejren i Hundige Havn

I søndags tog jeg en tur til Hundige Havn sammen med min far, stedmor og lillesøster med det ene formål at prøve ishuset Hejren, som jeg blev anbefalet sidste år, men aldrig fik prøvet 🙂

Ishuset Hejren ligger perfekt i havnen med fin udsigt til bådene, og det er oplagt lige at gå en lille tur i havnen mens man spiser sin is, og der er super hyggeligt i Hundige Havn. 


Is kan vi jo alle lide, men til børnene er der også en rigtig fin lille legeplads og der er også en minigolfbane, så på en god solskinsdag kan man sagtens bruge et par timer i havnen med kig på både, leg og minigolf 🙂Men det var isene vi kom fra, og jeg synes bestemt de er turen værd, udvalget er ret stort og det er ganske almindelig god flødeis, så jeg kan bestemt anbefale en tur til Ishuset Hejren, og næste gang vil jeg prøve deres kæmpe is med 7 kugler 🙂

Skriv et svar

*