J-dag i Greve

J-dag kender vi alle, dagen hvor Tuborg juleøl ryger i handlen. Som gymnasieelev var dagen ikonisk, og her som voksen må jeg indrømme at der stadig er noget særligt over J-dag, også selvom jeg faktisk ikke synes særligt godt om Tuborgs juleøl, men på denne særlige dag glemmer jeg mine præferencer for andre specialøl og nyder øllen, mens jeg tænker tilbage på fulde, glade og løsslupne mennesker fra min ungdom 😉

J-dag
Men hvis man nu ikke kun gider at drømme sig tilbage til fordums tider, men vil ud og opleve J-dag i alt sin pragt, så har jeg her to gode forslag til en rigtig god J-dag 🙂

Man kunne tage en tur på Café Tasty eller Under uret, som den også hedder, og fejre dagen med 5 iskolde flasker juleøl for 100 kr. Der er lagt op til fest og ballade kl 20.59 på Under Uret

Hvis man i stedet er til lækker mad og live musik, så er Fortet Café og Restaurant stedet at være på fredag, når Wild Wax Combo spiller op til dans og der er lækker buffet til de sultne. Her starter aftenen allerede kl 18.00 med buffet og kl 21.00 er der mulighed for at støde til festen, hvis man alligevel hellere vil spise hjemme 🙂

J-dag 1

Skriv et svar

*