Jeg ku’ godt – Januar

Januar er en af de kedeligste måneder på året, synes jeg. 

Man er lidt smadret ovenpå decembers madgilde og samvær med den nærmeste familie, og orker derfor ikke så meget, men det er også ret kedeligt sådan at lave ingenting, og ja både Trutten og Bøffen du’r ikke til at lave ingenting i længere tid af gangen 😉

Så januar er måneden hvor jeg bare konstant er bagud, på arbejdet skal jeg lige vænne mig til at være i gang igen, vi prøver endnu engang med en madplan og det kræver indkøb og planlægning, ja og så skal ungerne jo underholdes igen. Dagene er korte og hverdagens trummerum rammer for alvor, når hverdagen skal hænge sammen igen efter en dejlig lang ferie, og man føler lidt at hverdagen udelukkende består af aflevere unger, arbejde, hente unger, lave mad, putte unger, se et afsnit en af eller anden serie og så i seng, og forfra. Kort sagt, januar er sgu lidt op af bakke 😉

Og så var det jeg tænkte at jeg måske kunne få ja-hatten på, og tænke på de ting jeg virkelig godt kunne tænke mig at prøve eller nå i januar, og hvis jeg kun når 2 af dem, så er det fint, men opfindsomheden skal lige have lidt hjælp her i januar 🙂

 Jeg ku’ godt tænke mig:

  • At besøge Mosede Fortet. Vi har ikke været der endnu, til dels fordi jeg synes det er lidt pebret, men nu har de halveret prisen for Greve borgere, så hvorfor ikke. Trutten ville elske at høre om gamle dage, måske ikke så meget om soldater, men hvis jeg nu bilder hende ind at der også boede en prinsesse på fortet, så er vi kørende 😉   
  • At høre noget mere jazz… Jeg kan ret godt lide jazz, tror jeg da i hvert fald, men jeg ved ikke rigtig hvad der er godt, kender I det? Portalen har mange jazz navne på plakaten, men jeg ved ikke lige om det er den type jazz jeg kan lide, eller hvad den type jazz hedder… Men jeg kunne godt tænke mig en datenight med min mand og noget jazz 🙂   
  • At få shoppet lidt mere udsalg, få lidt farve i garderoben så det ikke kun er sort evigt og altid, og jeg kunne virkelig god tænke mig at finde et par sorte pumps i nummeret over violinkasserne, hvilket faktisk er ret umuligt i Greve, desværre. Jeg mangler også at finde en pænt plaid, quilt, vattæppe til min sofa, der passer til mine nye puder, er åbenbart meget kræsen når det kommer til plaids, ja der kan man bare se 😉   
  • At få gået en tur i Hundige Strandpark, jeg har aldrig været der og har haft planer om et indlæg i flere måneder   
  • At få spist nogle flere flødeboller, elsker bare flødeboller, og efter to dage med Spangsberg flødeboller på arbejdet er jeg blevet afhængig af mine 3 daglige flødeboller, men de nye fra Summerbird kan sagtens gå, bare en pakke eller 3 😉   
  • At spise lidt flere grøntsager til at opveje alle de flødeboller jeg drømmer om, hi hi
  • At min mand læser dette indlæg og laver nye hylder i mit tøjskab, inden jeg selv river dem ned og laver dem

Den med flødebollen skal jeg nok nå 😜

Hvad kunne I godt tænke jer at lave i januar?

Skriv et svar

*