Konkurrence – Varme, velvære og massage

Igår havde jeg en særdeles hot date på Sydkystens Slankeklinik, jeg var nemlig blevet spurgt om jeg ikke havde lyst til at komme forbi og prøve en udrensning ved en behandling med infrarød saunatæppe 🙂
Behandling kan lidt sammenlignes med en tur i sauna, hvor man får svedt diverse affaldsstoffer ud, mens man nyder at blive varmet helt igennem. Det fede ved det infrarøde saunatæppe er at man ligger og slapper af imens, og hovedet er frit, så man ikke indånder den der tunge varme luft.
Det var super lækkert at blive varmet igennem en kold efterårs morgen, og selvom sveden piblede af mig, så følte jeg mig dejligt frisk bagefter, virkelig lækkert afbræk 🙂
Infrarød saunatæppet kan hjælpe på en lang række punkter, som jeg ikke vil komme ind på her, men det kan den søde Iris fortælle meget bedre end jeg, for jeg fik hende overtalt til at sponsorere en behandling under infrarødt saunatæppe og sørme om hun ikke også overtalte ‘naboen’ fra Beauty by Wanilla til at sponsorere en kropsmassage med essentielle olier til én heldig vinder 🙂

Konkurrencen er for alle, både mænd og kvinder, der trænger til lidt varme, velvære- og massage, og hvem gør ikke det? 😉

Præmien består af:
1 x kropsmassage inkl. nakke og skuldre m/essentielle olier i 60 min
1 x behandling med infrarød saunatæppe i 50 min

For at være med i denne lækre konkurrence, skal I svare på et nemt spørgsmål:
I hvilket nummer på Hundige Strandvej ligger Sydkystens Slankeklinik og Beauty by Wanilla?

Svaret kan findes på http://sydkystensslankeklinik.dk og http://wanilla.dk eller på deres facebook sider 🙂

Vinderen trækkes d 24. oktober 2015 efter kl 12.00.

Del gerne konkurrencen og/eller smid et like på facebook siderne, hvis I vil have flere gode tip og konkurrencer 🙂

Indlægget er sponsoreret af Sydkystens Slankeklinik og Beauty by Wanilla
Denne konkurrence er hverken sponsoreret, støttet eller administreret af, eller associeret med Facebook.

 

UPDATE: Vinderen er fundet, tillykke til Mette Keller 🙂

Sydkysten slankeklinik 1 Sydkysten slankeklinik 5 Sydkysten slankeklinik 4 Sydkysten slankeklinik 3 Sydkysten slankeklinik 2

Skriv et svar

*