Låge nummer 3 – ren forkælelse

Denne 3. låge handler om Hudplejecentret på Greve Strandvej 36.

Hudplejecentret har eksisteret siden 2004 og er et rent slaraffenland, når det kommer til forkælelse, og det er ikke kun for kvinder, der er skam flere behandlinger til de kære mænd 🙂

Deres specialitet er skræddersyet ansigtsbehandlinger, der alle starter med en facemapping/hudanalyse, så behandlingen er sammensat fuldstændig efter egne behov, og jeg synes det er en super lækker detalje 🙂


Derudover er der mulighed for par behandlinger i deres spa område, hint hint til de kære mænd, der mangler at finde på gaver til deres søde koner 😉

De tilbyder også alt det bedste indenfor bryn, vipper, hænder, fødder, massage og hårfjerning om det er voks, sukker eller brasiliansk 😉

Desuden er Hudplejecentret meget aktive på Facebook med events, gode råd og tilbud, så et det kan godt betale sig at ‘synes godt om’ deres facebookside 😉

 

Dagens låge gemmer på et gavekort på 500 kr til Hudplejecentret, og jeg har kigget lidt på mulighederne på deres hjemmeside, og der er mange 🙂

Hvis jeg vandt dagens låge, så ville jeg bruge gavekortet på en af følgende behandlinger, ansigtsbehandling eller gelé negl til nytårsfesten eller make-up med personlig vejledning (jeg er virkelig ikke så god til det der med make-up).

 

For at vinde et gavekort på 500 kr til Hudplejecentret, vil jeg gerne vide hvad I ville bruge gavekortet på, eller hvem I ville give det til.

Læg en kommentar her på bloggen, og så er I med i lodtrækningen 🙂

I kan læse om de forskellige mulige behandlinger på Hudplejecentrets hjemmeside.

Vinderen bliver trukket i morgen d 4. december kl 11 🙂

 

Præmien skal afhentes hos Hudplejecentret på Greve Strandvej 36.

67 comments

 1. Camilla Skarsbø Jensen says:

  Jeg ville bruge det på en ansigtsbehandling. Jeg trænger til en smule selvforkælelse, da jeg er igang med eksamen og har nogen meget lange dage for tiden.

 2. Stine Salling says:

  Jeg ville bruge det på en lækker ansigtsbehandling til mit alt for oversete pleje af ansigtet. Det kunne være skønt at vinde🎅

 3. Christina Vedel Thyssen says:

  Hvis jeg er så heldig at vinde, vil jeg forkæle mig selv med en ansigtsbehandling eller fine negle ❤️🙏🏻

 4. Alice says:

  Åh 🙂 Det ville da være en skøn omgang selvforkælelse i en måned, hvor al energi og penge går til dem man elsker at gøre noget for.

 5. Tina Nielsen says:

  Det skal bruges til mig selv eller min dejlige søster, vi har begge fortjent lidt selvforkælelse 🙂

 6. Simone Søeborg says:

  Min kæreste ville blive forkælet med dette gavekort, hun er lige typen der elsker velvære for krop og sjæl 😀

 7. Gitte Hammar says:

  I denne juletid, tænker man på alt og alle… Så vil helt sikkert forkæle mig selv med lækker velvære.

 8. Gabija says:

  Hvis jeg vandt et gavekort så ville jeg forkæle min ansigsthud som er allerede træt af vinter og kulde 😋🎉

 9. Louise Neergaard says:

  Jeg vil ønske en ansigtsbehandling med hud analyse til mig selv da jeg lige har givet et til min datter i fødselsdagsgave og de virkede til at have godt styr på det 😊 Har tænkt lidt at i en alder af 39 var det måske en god idé at få lidt professionel rådgivning om hvad man burde bruge til sin hud 😉

 10. Kamilla Hjortkjær says:

  Jeg tror, at jeg vil tillade mig at bruge gavekortet på mig selv til pleje af mine fødder – de trænger:-)

 11. Zita Annett Nyholm Strøm says:

  Jeg ville bruge det til ryg/nakkemassage og en fodbehandling😍
  Vi renoverer hus og sådan en omgang forkælelse vil gøre SÅ godt på krop (og sjæl)🎄🎅🏻🎄

 12. Anne Mette ebbesen says:

  Jeg ville bestille en omgang voksning da jeg efterhånden har svært ved at klare opgaven selv med en voksende mave (er lettere højgravid) el til en lækker ansigtsbehandling. Har længe tænkt på at prøve centret 😊

 13. Anette Gam says:

  Jeg ville give det til min forlovede, Kasper, som for kort tid siden var dernede og få massage – for første gang i sit liv – og han synes, det var fantastisk. Det ville være vildt fedt at kunne sende ham en tur derned igen ❤

 14. Vivi ravn says:

  Hvis jeg skulle være så heldig at vinde denne fantastiske gave , ville jeg give det som en extra gave til min datter , som har det svært i hverdagen med 2små børn og meget få penge til rådighed , så dette ville være en kærkommen gave til hende 😊

 15. Janni Henningsen says:

  Jeg ville dele det med min mor der altid hjælper os når vi har brug for det enten med tøjvask, rengøring eller børnepasning. Er sikker på vi kunne få en super dejlig dag og overlade alle opgaverne til mændene for en gangs skyld

 16. Bolette Vilstrup says:

  Vil bruge det til en dejlig omgang massage, så jeg rigtig kan lade op til resten af julemåneden:)

 17. Christina says:

  Uhhh ville give mig selv det som gave, efter at være blevet mor for 3 mdr siden trænger jeg til noget “mig tid” og forkælelse 😊☃🎅🏼🎄🍀

 18. Anja Rune says:

  Jeg ville give min teenagedatter gavekortet som hun skulle bruge til ansigtsbehandling for uren hud,da hun døjer meget med dette❤️

 19. Julie ketager-møllet says:

  Ville bruge det på mig selv. Mig mig mig, jeg trænger til selvforkælelse, for jeg glemmer altid mig selv, det er alle andre der kommer først til hverdag

 20. Fie Kraa says:

  Jeg ville bruge gavekortet på en oxygen ansigsbehandling eller til Hudplejecentrets ultimative forkælelse til kvinder ☺️

 21. YF says:

  Har haft dårlig hud hele mit liv og er træt af at at punge ud til det offentliges dyre behandlinger. Kunne godt trænge til en tur hvor jeg bare kan slappe af og få en eksperts vejledning.

 22. Louise says:

  Hudplejecentret er et SKØNT sted! Har kommet der i mange år.
  I øjeblikket er jeg på en acne kur og har derfor behov for MEGET fugt. Deres dermalogcia produkter er en redning for mig. Jeg er så glad for al den hjælp, råd og vejledning de giver hver gang man besøger dem. Hvis jeg blir den heldige vinder vil jeg forkæle mig med en fantastisk ansigtsbehandling og lidt velvære til mig selv, da kæresten og jeg her i december står i Ny-køb af hus og renovering 🙏

 23. Charlotte says:

  Min skønne mor skal ha en forkælelses julegave. Hun er så god til at give andre, og nu må det være hendes tid. En god ansigts behandling, og en lækker make up.
  Glædelig jul

 24. Sten Nordal says:

  Hvis jeg vinder, vil jeg fordoble gavekortet og give det til min dejlige kæreste, så hun kan få en rigtig forkælelsesbehandling.

 25. Louise Jørgensen says:

  Jeg ville bruge det på nogle af de skønne produkter fra Jane Iredale – jeg blev helt vild med deres makeup efter at jeg blev “gjort lækker” hos Hudplejecentret til mit bryllup for år tilbage. Den makeupserie er bare guld værd 👍

 26. Sarah Laursen hansen says:

  Jeg ville bruge det på massage til mig selv. Efter min datter kom til verden er der ikke så meget tid til selvforkælelse 😊

Skriv et svar

*