Lidt om en hård weeekend med spejd, boligmesse og lændesmerter

Denne weekend skulle vise sig at være en hård en af slagsen, selvom det på ingen måde var planlagt. 

Trutten skulle på forældretur med Grevespejderne, og vi skulle selvfølgelig med alle 4, så vandrestøvler og soveposer blev fundet frem og så gik turen ellers til Avnstrup med en gruppe glade spejdere. Bøffen synes at skoven og ikke mindst de gigantiske vandpytter var et hit, og lavede bl.a. en maveplasker i en særlig stor en af slagsen (tak til mormor, for at vise ham hvordan man tramper i vandpytter) 🙂
   

 Trutten skulle være prinsesse i en opvisning for forældrene, og øvede det meste af formiddagen.Desværre nåede jeg kun at være med på spejderlejr et par timer, da vi blev ringet op, at det var tid til et sidste farvel til min elskede morfar, og han sov stille ind få minutter efter vi alle var samlet omkring ham, en rigtig smuk men utrolig hård afsked.
Trutten og Bøffen blev på spejderlejr med min mand, der filmede Truttens fine opvisning, så jeg ikke gik glip af noget 🙂
  

I løbet af lørdag begyndte jeg at få ondt i lænden, og søndag morgen kunne jeg ikke selv tage strømper på, så jeg skyndte mig at bestille en akuttid hos JSL Massage, som tidligere fik min spændingshovedpine til at forsvinde. Jeg fik en tid mandag morgen, så søndag blev brugt på sofaen, og lige efter Bøffens middagslur trængte jeg til at blive luftet en smule, så vi tog på Bolig og Livsstilsmesse i Greve Hallen. 

Jeg ved ikke helt hvad jeg havde forventet, men i hvert fald noget mere end det der var. 

Messen var sådan set fint bygget op, men udover Miss Nameless og Hos Tina, så savnede jeg flere stande fra Greve. Jeg savnede SMAG, Hudplejecentret, Mosters Skur, Borgstrøm Vine, Baker Street, My Coffee Shop og lignende forretninger, der kunne repræsentere Greve og livsstilsdelen af messen.

Jeg snakkede med Heidi fra Miss Nameless, og messen havde været rigtig godt besøgt, men vi gik ikke derfra synderligt inspireret, udover på tøj og negle selvfølgelig 🙂 

Til gengæld fik vi en masse balloner med hjem og deltog i en masse konkurrencer 🙂

Skriv et svar

*