Loppemarked i Valhallen

Nu har vi lige sagt farvel til Lions Club loppemarked for i år, så det passer mig særdeles fortrinligt at Greve Nord Projektet har arrangeret loppemarked på søndag kl 10-14 i Valhallen 🙂

 

Jeg har faktisk endnu ikke været med til loppemarked i Valhallen, men efter hvad jeg hører så er der et super udvalg og rigtig gode priser, så jeg har allerede planlagt en tur forbi Valhallen på søndag.

Loppemarkedet er indendørs i hallen, og der er mulighed for at købe kaffe/kage, og en stand koster 75 kr, men jeg ved dog ikke om der er nogen ledige boder tilbage (se kontaktoplysninger på billedet).

Overskuddet fra loppemarkedet går til Greve Nord Projektets aktiviteter.

 
Greve Nord Projektets formål er at gøre Greve Nord til en attraktiv bydel, og de laver løbende arrangementer og aktiviteter der skal understøtte dette. 

Det er et super projekt, og medarbejderne er super engageret og utrættelige i deres arbejde. 

Deres facebookside er en af mine ynglingssider at følge fra Greve, for mens Greve Nord kan have et dårligt ry, så viser de en helt anden side af deres bydel, hvor der er sammenhold og fællesskab 🙂

Skriv et svar

*