Moster Skur – nu med butik

Så er det på lørdag at Moster Skur lukker dørene op i deres nye butik i Håndværkerbyen, og det gør hun med stil og en masse gode tilbud 🙂

Jeg har ikke kunne opsnuse præcis hvilke gode tilbud der kommer, men jeg har selv luret på hendes hjemmeside og har fundet nogle ting, som jeg personligt håber kommer på bud, og jeg endnu ikke nævner noget som helst om j.. så er der ingen ting med der passer til december, men der er rigtig mange finde december ting i butikken, og når nu butikken åbner efter j-dag, ja så må jeg jo godt investere i lidt j…ting 😉

Mosters Skur 1 Mosters Skur 2 Mosters Skur 3

Mosters Skur åbner dørene for første gang på lørdag kl. 10, og hvis I er i tvivl om hvem jeg er, så er det højst sandsynligt mig der står med næsen trykket mod ruden kl. 9.55 😉

Skriv et svar

*