‘Ny’ restaurant – Nikko Sushi i Greve Midtbycenter

Se, det er jo egentligt ikke en ny restaurant som sådan, for Nikko Sushi har faktisk ligge i Greve Midtbycenter siden i vinters, og sandheden er at jeg allerede var på besøg i den første uge de havde åbent, og har været der to gange siden, men indlægget kommer altså først nu 🙂


Billedet er taget fra Nikko Sushi facebook siden

 

 

Jeg er kæmpe sushi fan, og spiser det så ofte som muligt, men da Trutten og Bøffen på ingen måde har lært at elske sushi så højt som mig endnu, så bliver det ofte når jeg er på date med Greven, og her kommer Nikko Sushi ind i billedet 🙂

Det er all you can eat, som vi har det rigtig mange steder i Greve, man bestiller maden løbende, og får dejlig frisklavet sushi. Udover at sushi er super lækker, så er indretningen af restauranten virkelig nice, og jeg er bare vild med det.


Billedet er taget fra Nikko Sushi facebook siden

 

Nu har jeg været afsted med en veninde én gang og Greven to gange, både til aftensmad og frokost, og jeg kan kun anbefale Nikko Sushi (og dette indlæg er på ingen måde sponsoreret).


Billedet er taget fra Nikko Sushi facebook siden

 

Hvad synes I om Nikko Sushi?

 

Skriv et svar

*