Portalen – Greve Teater og Kulturhus

Jeg har ikke tidligere skrevet om Portalen, fordi der simpelt hen sker for meget, og jeg var bange for at jeg ikke kunne følge med, derfor kan man heller ikke finde deres program på ’Det Sker’, for det ville dominere det hele. Egentligt så jeg det som et problem, men i virkeligheden er det da en virkelig god ting, at vi i Greve har et teater og kulturhus, der har så mange arrangementer at de kunne have sin egen blog 😉

Portalen 1

Når det så er sagt må jeg indrømme at jeg ikke har været så meget i Portalen, selvom jeg har haft en af mine bedste koncert oplevelser der med et noget atypisk band for en ungmø som mig 😉

Da jeg var teenager blev jeg inviteret ind og se Gerry and the Pacemakers af min morfar, da min mormor var blevet syg. Jeg elsker 50’er og 60’er musik, så en aften med god musik og en fortælling om deres karriere, og så i selskab med min morfar var ikke noget jeg behøvede at overveje to gange. Desværre blev forsangeren syg, og arrangementet blev aflyst, men så trådte bandet til og hold koncerten i caféen i stedet, og det var en helt igennem fantastisk oplevelse, der blev danset og sunget med på sangene, og jeg dansede min første og indtil videre eneste dans med min morfar 🙂

Et godt stykke tid senere, da Gerry Marsden var rask igen, blev koncerten afholdt igen, og jeg var med, denne gang også med min mormor, og det var super godt. Men den første koncert står stadig som en af mine bedste koncertoplevelser den dag i dag 🙂

I dag kan Portalen byde på mere end 200 arrangementer årligt fordelt på deres 4 scener, og der er noget for enhver smag, om man kan lide comedy, jazz, teater eller pop 🙂

Der er også galleri, café og bar, så der er virkelig noget for alle i Portalen 🙂

Portalen 2 Portalen 3

Skriv et svar

*