Romeo og Julie af Teatergruppen Greve Ungdomscenter

I fredags var jeg så heldig at være blevet inviteret i teateret af Greve Ungdomscenter, så jeg inviterede min mand i byen med god mad på May´C og i teateret og se Romeo og Julie 🙂


Billedet er taget fra Teatergruppens Facebookside

Mine forventninger var ret høje baseret på den scene jeg havde set dem øve nogle uger tidligere, men jeg var meget spændt på hvordan de ville “oversætte” de mange mandlige roller i Shakespears stykke. Men jeg var klar til at blive blæst omkuld da tæppet endelig blev hævet, og blæst omkuld blev jeg 🙂

Første scene var en kampscene, og selvom det kan virke frygteligt kunstigt, men med koreografi, lys 0g musik virkede det bare sindssygt godt, og jeg var hooked. 

Billedet er taget fra Teatergruppens Facebookside

Romeo og Julie spille rigtig godt, og de var så søde sammen, at man nærmest ikke kunne lade være med at heppe på dem. Men et rigtig godt teaterstykke og også nogle virkelig stærke biroller og jeg kommer vist ikke uden om Tybalt, Benvolio og min absolut favorit Mercutio 🙂


Billedet er taget fra Teatergruppens Facebookside

Seriøst, det er for det første unfair at Marcus, som Mercutio hedder, kan gå bedre i højere hæle end mig, og derudover var han virkelig sjov, og stjal scenen, når han var på, og jeg kunne ikke lade være med at være lidt tøsesur, da han dør 😉
Tybalt var aggressiv og man kunne næsten ikke undgå at blive vred på hene, især fordi hun dræbte Mercutio, og Benvolio var fantastisk som Romeos gode ven. 


Billedet er taget fra Teatergruppens Facebookside

Jeg synes hver og en gjorde et fantastisk stykke arbejde, og jeg glæder mig allerede til næste år 🙂

Skriv et svar

*