Skal der være fest – del 4

Her kommer endnu 2 bud på hvor man kan holde livets fester i Greve, og denne gang holder vi os stadig i vandkanten så at sige 🙂

Berg’s Steakhouse & Café

Lige ved siden af Greve Strandkro ligger Berg’s Steakhouse & Café, og selvom der ikke er direkte udsigt over vandet, grundt nogle høje og gamle træer, så er det stadig meget tæt på, og en gåtur på hele 20 sekunder skulle bringe en på stranden med sand imellem tæerne.


På Berg’s er det muligt at leje en del af restauranten til fester, og det er samtidigt mulig at indlogere nogle af gæster på Greve Strandmotel, hvis nogle skulle have brug for overnatning.

Der er plads til 60 personer, og hvis man skal have lokalet for sig selv, skal man være min 20 personer.


Berg’s tilbyder en tre-retters menu til 395 kr. og buffet fra 329 kr. – 629 kr. Bemærk at man betaler for 3 timer, og derefter koster hver påbegyndt time 1.500 kr, og drikke varer afregnes herefter efter forbrug.

Restaurant Fregatten

På førsteparket ved indsejlingen til Hundige Havn ligger Restaurant Fregatten med udsigt ud over Køge Bugt. På Fregatten er det muligt at holde fester for 10-100 personer i to forskellige lokaler.Ved over 20 gæster kan man leje festlokalet på 1. sal med fantastisk udsigt over havnen og Køge Bugt, her er egen bar og rygerum hvis der skulle være brug for den slags.


Ved mindre selskaber kan de tilbyde afdelinger i passende størrelser i restauranten.

Arrangementerne på Fregatten er alt inklusive (efter det aftalte), så der ikke kommer nogle overraskelser, og prisen starter fra 395 kr. op til 845 kr.

 

Se de andre indlæg om fester i Greve her 🙂

This entry was posted in Fester.

Skriv et svar

*