Skal der være fest – del 5

I dette indlæg omkring fester i Greve, bevæger vi os lidt i udkanten af Greve, forbi et stk. selskabslokale med catering og et stk. restaurant med mulighed for gæster og god mad 🙂

 

De 3 små grise

På Tune Bygade ligger De 3 Små Grise, der leverer catering til hverdag og fest, og samtidig er der mulighed for at leje det tilstødende selskabslokale, der har plads til 20-100 gæster. Lokalet er dejligt lyst og med god plads til gæsterne, og tilhørende bar.

de3smågrise_1de3smågrise_2 de3smågrise_3
Billederne er taget fra De3smågrises facebookside

 

Menuen består af og leveres af De 3 små grise’s catering afdeling, og priser er særdeles rimelige og starter på 225 kr pr couvert for brunch til barnedåb.

de3smågrise_4
Billedet er taget fra De3smågrises facebookside

 

 

Korporalskroen

Siden 1800 tallet har Korporalskroen tilbudt mad og smugkro til de rejsende mellem Køge og København, så man kan vist roligt sige at det er en Greves ældste spisesteder. De ædende og drikkende varer, som var på menuen dengang, er skiftet ud med et lækkert a la carte spisekort, og en mulighed for at fester samme sted som både grever og baroner tidligere har gjort det.

Korporalskroen_1Korporalskroen_3
Billederne er taget fra Korporalskroens hjemmeside

Korporalskroen tilbyder tre lokaler til fester, Pavillonen med plads til 95 gæster, Salen med plads til 55 gæster og Havestuen hvor der er plads til 20 gæster.

Korporalskroen_2
Billedet er taget fra Korporalskroens hjemmeside

Priser kan fås ved at kontakte kroen, men priserne for deres menuer starter på 198 kr for brunch og op til 473 kr pr couvert for en lækker tre retters menu.

 

Læg gerne en kommentar, hvis I har prøvet en af de to lokaler 🙂

Se de andre indlæg om fester i Greve her

This entry was posted in Fester.

Skriv et svar

*