Valentins Dag i Solskinshuset

Som jeg skrev i indlægget om Valentins dag i lørdags, så ville vi i år hoppe på Valentins bølgen og få bare en smule romantik ind i vores hverdag efter et år med meget lidt søvn, grundet Bøffens manglende søvn om natten.

Jeg havde forestillet mig levende lys, en god steak, hjemmelavet bearnaise og god rødvin, og så selvfølgelig en lille blomst fra min mand.

 
I stedet fik jeg noget meget bedre, faktisk fik jeg den mest fantastiske Valentins gave, som jeg på det tidspunkt kunne have forestillet mig.

Min kære mand sørgede nemlig for en fungerende vaskemaskine efter en nat med opkast fra Bøffen. 

For vaskemaskine var ikke bare stået af efter første bølge maveindhold kom op igen, den valgte simpelt hen at låse vores vasketøj inde… 

Og jeg må indrømme at vi ikke har super meget sengetøj og dyner til lillemanden. Så dagens bedste gave var helt klart en fungerende (midlertidig) vaskemaskine, så der igen kunne vaske sengetøj, dyner og ikke mindst nattøj.
Meeen, jeg fik også en ’rigtig’ gave, jeg havde nemlig ønsket mig to hyacintvaser med tilhørende hyacinter, og så fik jeg lige en pakke flødeboller oveni… 

Jeg ELSKER flødeboller, og jeg delte fint mine flødebøller med familien, de fik en hver og jeg åd 5 stk, verdens bedste gave, næste efter vaskemaskine der kunne vaske 🙂 

Min mand derimod fik en kvalitets tonic til sin gin, som han har snakket om et stykke tid, efter han utallige gange er blevet pålæst at man ikke må bruge billig tonic til en rigtig god gin, og så selvfølgelig noget god chokolade 🙂

Skriv et svar

*